Esittely

Hotelli Keskipiste tarjoaa tyylikkäät huoneet ja rauhaisat unet.  Hotellimme löytyy helposti  Paanulinnan takaa Tekstiilitalosta, jossa toimii myös perinteikäs urheiluasuja valmistava Svala.

Vain 300 metrin päässä E75-valtatieltä sijaitseva Hotelli Keskipiste on 3 minuutin ajomatkan päässä Kärsämäen keskustasta. Asiakkaille on tarjolla ilmainen Wi-Fi, nykyaikaiset huoneet, joissa varustuksen taulu-TV, suihku ja wc.  Kaikissa huoneissa on kirjoituspöytä ja vaatekaappi. Joissakin huoneissa on myös oma sauna.

Maksuton yksityinen pysäköintialue on käytettävissä paikan päällä, ja talvella käytettävissä ovat myös pistorasiat auton lohkolämmitintä varten.

Motoristeille on tarjolla ilmainen lämmin talli yösäilytykseen.

Vieressämme sijaitsee Ravintola Paalupaikka ja ruokakaupat löytyvät lähistöltä. Oulu on 90 minuutin ajomatkan päässä, ja Ylivieskaan on matkaa 68 km.

Huonevaraukset puh. 0400 218 866  tai sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Tarvittaessa voimme järjestää teille sisääntulon haluamanne ajankohtana.

Huonevaraukset ja -tiedustelut mielellään 9-21,
mikäli haluat soittaa yöllä huoneen itsellesi,
niin perimme 10€ lisämaksun puhelusta.

Uutisia - News

4 aarretta Suomesta – tunnetko jo nämä kotimaan matkailuhelmet?

Ilta-Sanomat esittelee neljä tuntemattomampaa helmeä kesäreissujen kohteeksi.

Lue tästä Ilta-Sanomien artikkeli